© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

FAQ

Mihin aikaan tätä projektia tehdään?

Osallistuminen projekteihin edellyttää muutamia tapaamisia, joihin on syytä osallistua. Muuten on täysin projektitiimin kanssa sovittavissa missä ja miten projektit tehdään. Lyhyesti projektia voidaan tehdä ryhmässä, yksin, etänä, Logistiikkaverstaalla, koulussa tai kotona.

 

Ovatko tarkat kellon ajat ja päivät tiedossa?

Aloituspalaverin ajankohta toimeksiantajayritysten kanssa on sovittu, mutta niistä ilmoitetaan vasta valituille opiskelijoille. Tarkat päivät ja kellonajat sovitaan tietyin ehdoin projektitiimin kanssa aloituspalaverissa.

 

Voinko ensimmäisen vuoden opiskelijana osallistua?

Kaikki opiskelijat voivat osallistua, eikä ole väliä missä vaiheessa opiskeluja on. Me olemme sitä mieltä, että kaikilla on näkemystä ja mielipiteitä joista on lisäarvoa. Monilla on myös aiempaa työkokemusta, opintoja ja elämänkoulua, joista on hyötyä projektin toteuttamisessa.

 

Can English speaking student also participate?

We are working on English translations and to have a clear platform for foreign (English speaking) students to participate. The first English projects are planned to be started next spring 2017.

If you still want to apply to a project this autumn it possible. Our application form is in Finnish, but Google Translator for example is a good help for that. Working in teams in English I don´t think is a problem.

I courage you anyway to apply to any of our “Logistics workshop” projects.

 

Minkälaisia toimeksiantoja/tehtäviä tähän liittyy? Onko mahdollista toteuttaa ne etänä ja miten paljon opintopisteitä on mahdollista kerryttää tästä projektista?

Toimeksiantojen tarkempi sisältö tarkentuu ensimmäisessä tapaamisessa toimeksiantajan/yrityksen kanssa. Opiskelijan tehtäviin projektin aikana on seurata tiimin edesottamuksia ja edistymistä projektin aikana erillistä ns. työkirjaa/päiväkirjaa täyttämällä ja päivittämällä, muita tehtäviä on blogin pitäminen ja yhteydenpito yritykseen ja mahdolliseen mentoriin.

 

Projektien aikana on muutamia tapaamisia, joihin on syytä osallistua. Kaikki tapahtuu kuitenkin omaehtoisesti ja työskenteleminen etänä on täysin mahdollista.

 

Opinnollistaminen, eli opintopisteet, jotka opiskelijat saavat osallistumalla Logistiikkaverstaan projekteihin katsotaan vielä toistaiseksi opiskelijan opsiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Onko se kurssin osa, hyväksi luku, projektityö vai jokin muu sovitaan opettajan, Logistiikkaverstas -tiimin ja opiskelijan kanssa. Projektit ovat laajuudeltaan noin 5 opintopisteen arvoisia.