© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Syksyn projektit lähtökuopissaan

4.10.2016

Hoi - ensimmäinen blogipostaus on tässä!

 

Logistiikkaverstas sai yli kolmekymmentä hakemusta syksyn projekteihin. Kahlaamme niitä parhaillaan läpi koko verstastiimin voimin. Kaikille hakijoille tulemme ilmoittamaan valinnoista tämän viikon aikana ja jos tulet valituksi kirjaa heti tärkeät päivämäärät ylös, sillä ohjelmaa projekteihin liittyen on luvassa jo heti ensi viikosta alkaen. Tästä jatketaan tapaamisella toimeksiantajayritysten kanssa sitä seuraavalla viikolla. Sitten annetaan työrauha ja johan alkaakin jo syntyä - mutta mitä?

 

Syksyn ohjelmarunkoa, työkalulaatikkoa ja työkirjaa on työstetty hartaasti projektitiimiläisiä varten, joten tyhjästä ei tartte nyhjästä. Alkupaukku tarjotaan, mutta loppu tulee vastaamaan kokonaan projektitiimin käsialaa. Muista kuitenkin, että fasilitaattorit ovat auttamassa ja opastamassa - aina tarvittaessa.

 

Blogin kirjoittaminen on yksi tapa, jolla seurataan projektitiimien fiilistelyä ja kokemuksia projektien edistyessä. Näin ulkopuoliset saavat helposti konkreettisen näkemyksen Logistiikkaverstaan toiminnasta. Blogissa ilmaistaan tunteita, kerrotaan mikä meni huonosti, oliko onnistumisia ja ylipäätään omista kokemuksista osallistumisesta verstaan projektiin. Blogipostaus julkaistaan aina tälle alustalle Logistiikkaverstaan nettisivuille, sekä facebook -sivuille. Hyvillä kirjoituksilla on mahdollisuus päätyä johonkin julkaisuunkin, mutta niistä kysytään aina erikseen.

 

Tervetuloa matkaan!

 

-Jonne, fasilitaattori

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive