© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Heippa kaikille!

27.10.2016

Tänään blogi vuorossa kirjoittaa Kinnon projekti 2 -ryhmä. Tiimimme koostuu viidestä henkilöstä, ja myös meillä jokaisen tausta on erilainen. Iät, koulutusalat, kokemukset ja varsinkin ajattelutavat poikkeavat toisistaan jokaisella. Yhdistävänä tekijänä meillä on opiskelu ammattikorkeakoulu Kyamk:ssa, sekä tietenkin todellinen innostus tähän projektiin. Kinnon toisessa projektissa meille on annettu vapaat kädet suunnitella Kouvolan intermodaaliterminaalista mahdollisimman kilpailukykyinen, sekä houkutteleva asiakkaille ja yrityksille. Projekti kuulostaa hauskalta, sillä pääsemme käyttämään luovuutta ja heittämään kehään hulluimpia ideoitamme, ja niinhän me myös aiomme tehdä.

 

Myös me saimme tavata Simo Päivisen ja Ville Hentun Kouvola Innovationilta tiistaina 18.10, kun he tulivat kertomaan projektin taustoista Logistiikkaverstaalle. Tapaaminen valaisi meitä paljon ja saimme siitä hyvän alkupotkun, sillä ensimmäisen ryhmä tapaamisen jälkeen oli hankala lähteä aloittamaan epäselvien ajatuksien vuoksi. Nyt tiimimme on päässyt hyvin alkuun ja ideoiminen on käynnistynyt. Tapaamaan emme ole vielä keskenämme ehtineet erilaisten aikataulujemme vuoksi, mutta onneksi on olemassa sosiaalinen media. Siellä olemme tiimimme kesken päässeet hyvin keskustelemaan suunnitelmistamme, sekä jakamaan aiheeseen ajankohtaisia asioita ja uutisia toisillemme. Näin saamme enemmän näkökulmia ajatteluumme.

 

Seuraavaa tapaamista varten ajatuksenamme on listata valmiiksi omat ideamme projektista, sekä päästä pohtimaan niitä yhdessä koko tiimin kanssa. Näin pääsemme miettimään vahvuudet ja heikkoudet, sekä selvittämään parhaimmat ideat. Uskon siis seuraavaan blogin kirjoittamis kertaan olevan paljon asiaa.

  • Hilla, Marjo, Tiia, Teemu & Jori

 

 

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive