© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Tervehdys taasen Kinno projekti 2 tiimoilta!

18.11.2016

Johan on taasen ollut päräyttäviä viikkoja takana, ja vähintään samaa tiedossa eteenpäin. Viime viikkojen korkealentoisten ideoiden tulvan starttasi maanantaina 31.10. pidetty Sydäntä projektille työpaja. Parintunnin panostuksella kokoon saatiin satoja ideoita, niin projekteihin kuin ryhmätyöskentelyyn. Yltiöpäistä ideointia kuvaa korkealentoiset ideat, joita ei meinattu saada kiinni edes haavilla. Operaattorin datankäytön huomautuksesta puhumattakaan, kun ideoita on jaettu Facebook ja WhatsApp:ssa ihan koko ajan. Ovatpahan patalaiskat aivomme saaneet virikettä kerrakseen!

Tällaisen toiminnan seurauksena on ryhmämme saanut aikaiseksi tyylikkään PowerPoint esityksen, jota kävimme ansioituneesti esittelemässä Ville Hentulle perjantaina 11.11. Kinnolla.  Palautteen positiivisyys yllätti ryhmämme iloisesti, joskin myös kehitys ehdotuksia ropisi niin että meinasi muste kynästä loppua. Tämä kertoo projektin laajuudesta.

 

Palaveri Kinnolla 11.11.2016. Kuvassa vasemmalta Jori, Hilla ja Ville.

 

Palveri Kinnolla 11.11.2016. Kuvassa Teemu, Hilla, Ville ja Jori.

 

 

Tiistai 15.11., tapahtumapaikkana Kotka ja Logistiikkaverstas. Ja välissä oli vain viikonloppu.

Korostan viikonloppu. Työkirjatapaamisessa paikalla Kinno projektiryhmät 1 & 2, Ville Henttu ja Simo Päivinen Kinnolta, sekä Anni ja Jonne. Oikeastaan kaikki, jotka olivat jo aiemmin nähneet tiimin aikaan saaman PP-materiaalin.  Haaste oli heitetty, perjantaina paperille tulleet kehitysideat oli saatava jotenkin esitykseen mukaan.  Apuun tuli se paras muusa, eli pakko. Tehtävä onnistui aktiivisen työskentelyn ansioista, ja saimme hyvää palautetta.

 

Projekti 2 -tiimi vasemmalta Teemu, Hilla, Tiia, ja Marjo. Vain Jori puuttuu.

 

Seuraavaksi jatkamme ideointia konkretian merkeissä tuomalla havainnollistavia laskelmia suunnitelmiin, syventämällä ajatuksia ja seuraamalla teknisiä innovaatioita. Lisämausteen suunnittelupöydälle tuo mahdollinen VT15 maisemointi logistiikka-alueen kohdalta. Emmeköhän keksi jotain ainakin vähemmän tunteita herättävää kuin Amerikan ”serkun” Trumpin muurisuunnitelma, vaikka emme vielä tiedä miten kauniisti se on suunniteltu maisemoitavan.

 

Kun mainitsin päräyttävien viikkojen myös jatkuvan, tarkoitin vierailuamme maanantaina 21.11. Easmar Logistics Oy:lle Kouvolaan, missä rautatiekuljetusten erityisasiantuntija Jukka Komulainen on lupautunut kertomaan toiminnasta. Asiantuntijan näkemykset tulevat tarpeeseen, sen avulla tulemme saamaan uutta näkökulmaa projektiimme.

 

Eikä siinä vielä kaikki. Pääsemme osallistumaan Intermodaalilogistiikan seminaariin Helsingissä tiistaina 29.11. koko tiimin voimin. Tapahtuma ja alan ammattilaisten seura vie varmasti projektiamme harppauksin eteenpäin. Jäämme innolla odottamaan!

 

-Teemu

 

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive