© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Elämää elämyksellisen kierrätysaseman projektin parissa.

29.11.2016

 

Edellisestä päivityksestä onkin meidän tiimin osalta jo kulunut jokunen kuunkierto, niin alkaa taas olla aika summata kuluneen jakson tapahtumat ja projektin eteneminen.

Asemasta on laadittu alustavia malleja mahdollisineen lisäpalveluineen, joita ollaan sitten asiakkaalle muutamaan otteeseen esitelty. On mietitty erilaisia teemoja, layout ratkaisuja, palveluja, mahdollisia rakennuksia jne. Esityksistä saadun palautteen avulla, lähdemme nyt kohdentamaan ryhmän fokusta asiakkaan toivomiin osa-alueisiin.

Projektin aikataulu alkaa olemaan jo puolivälissä, niin nyt pitäisi alkaa painaa projekti-poljinta pohjaan, niin että alkaa heikompia hirvittää. Seuraavaan vaiheen haasteisiin tullaan tarttumaan hyvän asiakaspalvelun, aukioloaikojen ja asioinnin helppouden kehittämisen kautta.

 

Terkuin,

Kierrätysaseman tiimi

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive