© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Kiinteistöjen arvonlisäystä luomassa – innovatiiviset keinot käyttöön!

24.2.2017

 

Hei vaan meidänkin puolestamme! Täällä kirjoittelee kiinteistöjen markkinointi-, eli tuttavallisemmin promotiimi. Ryhmämme muodostuu kuudesta erialan taitajasta, ja olemme kaikki XAMK:n opiskelijoita eripuolilta Kaakkois- ja Etelä-Suomea. Alusta asti olemme lähteneet toteuttamaan projektia hyvin motivoituneina, ja innokkaina hankkineet uutta tarvittavaa tietoa hankkeen työstämiseksi. Ryhmätyöskentelyssä erilaisuutemme on vahvuutemme: moninaisia taustojamme ja opintolinjojamme hyödyntämällä saamme projektille parhaan lopputuloksen, kun kaikki pääsevät toteuttamaan vahvuuksiaan ja oppimaan muilta.

 

 

Projektimme alkoi Logistiikkaverstaalla helmikuun alussa First Touch Eventissa, jolloin ensimmäistä kertaa tapasimme toisemme ryhmäytymisen merkeissä, ja sovimme alustavasta työnjaosta. Hankkeemme tavoitteena on siis saattaa myytävänä olevat rakennukset uuteen valoon arvonluonnilla ja uusilla menetelmillä. Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.logistiikkaverstas.fi/kotkan-julkiset-kiinteistoet-oy.

 

Tiimimme löysi heti yhteisen sävelen, ja työnjako etenikin sujuvasti. Päätimme lähteä liikkeelle perusasioista, joten ennen toimeksiantajan tapaamista etsimme tietoa promottavista kohteista ja niiden tilasta, tutustuimme kohteiden nykyisiin markkinointikeinoihin, tutkimme alaa yleisellä tasolla ja suoritimme alustavaa benchmarkkausta. 

 

Toimeksiantajanamme toimivat Kotkan Julkiset Kiinteistöt Oy sekä Kotkan kaupunki.

Heidän edustajansa, Juha Runnarin, Markku Hannosen, Tero Huuskon ja Matti Kosken, tapasimme viime viikolla ystävänpäiväkahvien äärellä Logistiikkaverstaalla. He kertoivat meille lopulliset kohteet hankkeellemme, toivomukset projektille, sekä vastasivat mieliämme askarruttaviin kysymyksiin. Nyt kun kysymykset ja muut pulmat saatiin selvitettyä, tapaamisesta motivoituneina pääsemme työstämään projektia uudella innolla!

 

 

Tällä viikolla jatkamme projektia uuden tehtäväjaon myötä. Syvennämme benchmarkkausta ja pohdimme sen kautta keinoja, joita voisimme omassa projektissamme käyttää hyödyksi. Lähdemme myös lähestymään promottavia kohteita, kukin eri näkökulmasta; esimerkiksi tarkastelemalla kohteen ympäristöä/aluetta ja mahdollisia asiakasryhmiä, pohtimalla vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia rakennuksille, sekä keksimällä erilaisia ja uusia markkinointikeinoja kiinteistöille. Tässä riittääkin tehtävää kerrakseen! 

 

 

 

Seuraavalla viikolla bloggausvuoro siirtyy takaisin kaupunkipyörähankkeelle, ja kuulette enemmän heidän edistymisestään. Meidät tapaatte taas kolmen viikon kuluttua, siihen asti kuulemiin! 

 

Terveisin promotiimiläiset, 
Heidi, Niina, Paula, Pia, Teemu ja Maiju 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive