© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Tervehdys citypyöräprojektin tiimoilta!

9.3.2017

 

Tervehdys citypyöräprojektin tiimoilta! Olemme työstäneet projektiamme nyt kuukauden päivät. Ryhmämme on täynnä ahkeria ja innokkaita ihmisiä, joten tietoa aiheesta on kerääntynyt huimasti olemassa olevia pyöränvuokrausmalleja vertaillen, haastatteluja tehden ja uutta ideoiden.

 

Tiistaina 21.2. osallistuimme lähes koko ryhmän voimin Logistiikkaverstaan Sydäntä projektille-työpajaan. Työpajassa oli mukana myös muiden projektiryhmien jäseniä ja yhdessä ideoimme kaikkia projekteja porukalla eteenpäin. Aleksin ja Jonnen käyttämät ideointimenetelmät toimivat hyvin ja joka tiimi sai varmasti uusia hyviä ajatuksia omaan projektiinsa. Me ainakin saimme.

 

Työpajalla syntyneet ideat tulivat heti tarpeeseen, sillä meillä oli keskiviikkona 22.2. tapaaminen toimeksiantajiemme edustajien kanssa. Puhuimme siitä, mitä olimme saaneet aikaiseksi ja millaiset ovat toimeksiantajien tarkemmat odotukset projektin suhteen. Selvisi, että Kotkan kaupungilla onkin jo ensi kesäksi pyöränvuokraussuunnitelma, joten meidän projektimme tähtääkin enemmän tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Kiitokset taas Taini Rajalalle ja Pauli Korkiakoskelle!

 

Ensimmäinen työkirjatapaaminen tarkensi projektimme haluttua päämäärää. Jos aiemmin olimme miettineet konseptia nopean prototyypin kannalta, niin nyt selvitämme kattavampaa mallia. Pyöränvuokraukseen liittyy niin monta osa-aluetta ja ulottuvuutta, että joskus ajatukset harhailevat sivupoluille. Nyt on helpompi keskittyä oikeisiin asioihin.

 

Kevättalvisin terveisin,

 

Anna, Sari, Susan, Antti, Arto ja Eetu.

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive