© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Pitchaukseen tutustumista ja markkinointikeinoja

7.4.2017

Kevät alkaa olla jo pitkällä, ja myös meidän markkinointitiimimme on edistynyt huimasti. Vaikka olemmekin levittäytyneet ympäri Etelä-ja Kaakkois-Suomea, olemme kukin omalla tahollamme onnistuneet saamaan projektia eteenpäin. Tavoitteenammehan oli siis tuoda uudenlaisia tuulia Kotkan kaupungin ja Kotkan Julkiset Kiinteistöt Oy:n myytävänä oleville kiinteistölle arvonluonnin ja uuden markkinointisuunnitelman laatimisen kautta. Projekti alkaa olla jo loppusuoralla ja nyt kun kukin meistä saa oman osa-alueensa tiedot koottua, puuttuu enää itse suunnitelman kasaaminen yhdeksi työksi. Uuden markkinointisuunnitelmamme kulmakiviä ovat monikanavaisuus, räätälöity suunnitelma eri kohteille sekä toteuttamisen helppous ja edullisuus.

 

Mid Pitch Event 3.4.2017. Kuvassa Maiju ja Paula.

 

Itse projektin lisäksi olemme Logistiikkaverstaan kautta oppineet jos jonkinlaisia taitoja kevään mittaa. Viimeisimpänä pitchaus, joka toimii kunkin tiimin lopullisena esityksenä projektin tiimoilta. Pitchauksen ideana on siis esitellä projektin lähtökohdat, ongelma, ratkaisu ja ratkaisun tuomat hyödyt mahdollisimman ytimekkäästi ja kiinnostusta herättäen viidessä minuutissa. Muutaman viikon takaiseen koulutukseen meidän tiimistämme pääsi osallistumaan Paula ja Maiju, joten pitchaus-vastuu jätettiin heille. Tämän viikon maanantaina kokoonnuimme kaikki tiimit yhdessä Logistiikkaverstaalle esittämään laatimamme pitchit, joita sitten kehitimme ohjaajien ja muiden opiskelijoiden palautteen perusteella. Final Pitch Event, eli varsinainen viimeistelty projektin esittely kaikkien tiimien osalta, tulee olemaan keskiviikkona 26.4. Metsolan kampuksen aulassa – tervetuloa paikalle kuuntelemaan, mitä kaikkea Logistiikkaverstaalla olemmekaan saaneet aikaan!

 

 

Nyt otamme vielä viimeisen loppukirin projektin tiimoilta, ja käymme pikkuhiljaa kasaamaan valmista, viimeisteltyä markkinointisuunnitelmaa. Tarkkaa taustatutkimusta on tehty laajalti, joten olemme itsekin innoissamme lopputuloksesta!

 

Hyvää kevään jatkoa promotiimiltä!
Heidi, Niina, Paula, Pia, Teemu ja Maiju

 

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive