© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Markkinointisuunnitelman maaliviivalla

28.4.2017

Myös meidänkin projektimme on loppusuoralla; markkinointisuunnitelman pohja on saatu laadittu ja final pitch pidetty. Enää jäljellä on viimeinen toimeksiantajan tapaaminen, jossa esittelemme aikaansaannoksemme. Kevät on mennyt projektin parissa nopeasti, mutta paljon olemme myös saaneet aikaan! Jokainen meistä on oppinut huimasti lisää kiinteistöalasta, etenkin kiinteistöjen markkinoinnista, ja saanut syvällistä näkemystä markkinoinnin saralta. Olemme tehneet paljon oppimistyötä kukin omalla tahollaan, mutta myös paljon yhdessä hyvien keskustelujen ja aivoriihien kautta. Nämä opit auttavat meitä varmasti myös pitkälle tulevaisuudessa!

 

Keskiviikon Final Pitch Eventissä uutta markkinointisuunnitelmaa esittelemässä Paula ja Maiju.

 

 

Viime keskiviikkona, 26.4., kevään projektitiimit kokoontuivat Metsolan kampuksen aulaan pitämään Logistiikkaverstaan Final Pitch -tilaisuuden. Tilaisuus alkoi Annin, Aleksin ja Jonnen pienellä infopaketilla Logistiikkaverstaasta, sekä kevään kolmen projektin esittelyllä, jonka jälkeen kukin ryhmä piti oman esittelynsä projektistaan. Esittelyssä olivat niin projektien lähtökohdat ja ongelmat, kuin ratkaisut ja niiden tuomat hyödytkin. Iloksemme huomasimme yleisön saapuneen kuuntelemaan meitä sankoin joukoin, sillä paikalla oli toimeksiantajia, opettajia, muita henkilökunnan jäseniä ja opiskelijoita. Tilaisuuden päätteeksi saimme vielä Logistiikkaverstaan todistuksen projektien loppuunsaattamisen kunniaksi. Erityiskiitokset vielä Annille, Aleksille, Jonnelle ja Logistiikkaverstas-hankkeen mahdollistajille tästä hienosta kokemuksesta!

 

 Yhteiskuva Logistiikkaverstaan kevään projektitiimeistä ja fasilitaattoreista todistusten jaon jälkeen.

 

Ensi viikolla tapaamme toimeksiantajan ja esittelemme lopullisen tuotoksen viimeisessä toimeksiantajan tapaamisessa. Vaikka innokkaina ja ylpeinä odotammekin tätä huipentumishetkeä, fiilikset ovat myös hieman haikeat projektin loppumisen vuoksi. Tämä kevät on ollut opettavainen monella tapaa, ja olemme saaneet tavata ja tutustua moniin hienoihin ihmisiin projektimme myötä. Nyt onkin aika suunnata kohti uusia haasteita, ja toivotella meidän promotiimin puolesta aurinkoista kesää kaikille!

 

Kesäterveisin,

Heidi, Niina, Paula, Pia, Teemu ja Maiju

 

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive