© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Syksyiset terveiset Potilaan omien vaatteiden logistiikka projektitiimiltä!

19.10.2017

 

Kuuden opiskelijan tiimimme koostuu liiketalouden logistiikan, sähkö- ja automaatiotekniikan, sisustusarkkitehtuuri ja kalustesuunnittelun sekä logistiikan opiskelijoista. Yhdistävänä tekijänä on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu sekä halu olla mukana työelämälähtöisessä projektissa, jonka ongelma tulee suoraan työelämästä. Projektin tarkoituksena on löytää uusia ideoita ja innovaatioita sairaalahoidossa olevan potilaan omien vaatteiden ja tavaroiden säilytykseen ja logistiikkaan, alkaen potilaan saapumisesta sairaalahoitoon, päättyen potilaan kotiutukseen tai jatkohoitoon siirtymiseen.  

 

Projekti käynnistyi First Touch Eventillä 5.10, jossa mukana olivat myös kahden muun projektin opiskelijat. Päästiin vähän jo tutustumaan toisiimme ja sovimme omaan projektiimme projektipäällikön, joka toimii yhteyshenkilönä Carean ja meidän tiimin välillä.

 

Ensimmäinen Carean tapaaminen oli 6.10, jossa paikalla oli oma tiimimme sekä toimeksiantajat Pia Ulmanen ja Taru Saarelainen Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carealta. Pia ja Taru esittelivät meille projektin ongelman ja tavoitteet sekä pohjustivat nykymuodossaan toimivan sairaalan toimintatapoja. Se tuli ainakin selväksi, että ilman logistiikkaa ei sairaala kykene toimimaan. Saimme heti mielenkiintoista keskustelua aikaiseksi ja toimeksiantajat vastailivat mielellään kysymyksiimme.

 

11.10. Ensimmäinen tiimipalaveri Kotkan kampuksella. Alun etäyhteyshaasteiden jälkeen saatiin ideointi käyntiin. Suurimmassa roolissa oli tällä kertaa ensihoidon opiskelijamme Roni, joka kertoi konkreettisia esimerkkejä siitä, millä tavalla potilaan vaatelogistiikka toimii tällä hetkellä Kotkan keskussairaalassa. Ilman monialaisia näkökulmia jäisi projektin sisältö aika laihaksi.

 

Ensi viikolle onkin jo seuraava tapaaminen sovittu ja päästään tutustumaan nykyisen keskussairaalan toimintaan sekä saadaan esimakua tulevasta sairaalarakennuksesta 3D-mallinnuksen avulla. Eli todella mielenkiintoisia juuttuja tulossa. Seuraava blogi tulee Tulevaisuuden tietoturvapalvelu -tiimiltä ja meidän kuulumisia pääset lukemaan kolmen viikon päästä uudestaan.

 

Terveisin Ville, Emma, Roni, Assi, Mervi ja Tytti

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive