© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Tervehdys tulevaisuuden tietoturvapalvelu - projektitiimiltä

25.10.2017

Tervetuloa lukemaan meidän blogia ja seuraamaan Tulevaisuuden tietoturvapalvelu -projektin kulkua!

 

Tällä viikolla blogia kirjoittaa Hyötypaperi Oy:n toimeksiantona  'Tulevaisuuden tietoturvapalvelu' toteuttava projektitiimi. Projektimme on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja odotamme innolla, mitä kaikkea projektityö tulee meille opettamaan ja minkälaiseen lopputulokseen pääsemme projektin valmistuessa.

 

            Kuvassa: Juha Salmi, Salla Natunen, Noora Huopalainen ja Jukka Hietapakka.

 

Viiden opiskelijan vahvuinen projektitiimiimme koostuu seuraavien alojen ahertajista: liiketalous, liiketoiminnan logistiikka, logistiikan insinööri sekä tieto -ja viestintätekniikan insinööri. Opiskelemme kaikki Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa (XAMK) Kotkan ja Kouvolan kampuksilla. Ryhmässämme on työkokemusta, osaamista ja asiantuntemusta eri aloilta, joten lähdemme viemään projektia eteenpäin innokkain mielin.

 

Logistiikkaverstaalla Kotkassa järjestettiin 5.10.2017 First Touch Event-tapahtuma, jossa projektiimimme pääsi kuulemaan lisää tulevaisuuden tietoturvapalveluprojektista ja tutustumaan tiimimme jäseniin herkullisten naposteltavien äärellä. Paikalla tapahtumassa oli myös Haminan kaupunkireitin suunnittelu ja potilaan omien vaatteiden logistiikka projektitiimit. Tiimimme valitsi tapahtumassa keskuudestaan projektipäällikön ja ryhtyi jo alustavasti hieman pohtimaan projektia.

 
 

 

Projektin toimeksiantaja Hyötypaperi Oy tarjoaa asiakkailleen 'Tietoturvapalvelu' -konseptia tietosuoja-aineiston ja arkaluonteisen materiaalin keräämiseen, kuljettamiseen ja hävittämiseen. Projektin tavoitteena on ideoida ja kehittää uudenlainen toimintamalli palvelukuvauksineen luottamuksellisen aineiston käsittely- ja hävittämispalvelulle. Hyötypaperi hakee konseptille toimintojen tehostamista sekä haluaa parantaa asiakaspalvelunsa laatua. Tehokkuutta palvelulle toisi tietoturvapalvelun keräysten ja kuljetusten optimointi sekä asiakaspohjan kasvattaminen.

 

 

 

Tiimimme kävi tutustumiskäynnillä Hyötypaperi Oy:llä Valkealassa 20.10.2017. Tulevaisuuden tietoturvapalvelu -projektin tavoitteita meille esitteli yrityksen kuljetusliiketoiminnan liiketoimintapäällikkö Jani Lankila. Kävimme yhdessä läpi projektiin liittyviä selvitettäviä asioita ja ongelmakohtia, ja saimme kuulla Hyötypaperin toiveita haasteiden ratkaisuiksi ja projektin lopputuloksiksi. Saimme toimeksiantajalta vapaat kädet projektin toteutukseen, joten pääsemme käyttämään projektissa reilusti omia ajatuksia ja ideoita. Pääsimme tiimin kanssa heti yhteisymmärrykseen kuinka lähdemme viemään projektia eteenpäin, mutta siitä kerromme blogissa lisää seuraavalla kerralla.

 

Mukavaa syksyn jatkoa ja rentouttavaa syyslomaa :)

 

Terveisin

Noora & projektitiimi

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive