© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Marraskuiset terveiset!

13.11.2017

 

 

 

Tällä kertaa täällä blogissa kirjoittelee Tulevaisuuden tietoturvapalveluiden – projektitiimi.

Viime kerran kirjoittelusta onkin vierähtänyt aikaa ja on aika kerrata mitä tässä välissä on kerennyt tapahtua. Edellisessä blogitekstissä kerroimme, että kävimme toimeksiantaja tapaamiselle, johon melkein kaikki projektitiimiläiset pääsivät osallistumaan.

 

Osa tiimiläisistä tapasikin seuraavan kerran toisensa Logistiikkaverstaan järjestämässä Sydäntä projektille, työpajassa 30.10.2017. Työpajaan kokoontui muidenkin projektien tiimiläisiä, joita oli mukava nähdä. Työpajan ideana oli pohtia yhdessä projektityön tekemisen haasteita sekä erilaisia keinoja helpottamaan näitä projektityön haasteita.

Koska kyseessä on projektityö, se tuo jokaiseen projektitiimiin haasteita varsinkin silloin kun tiimiläiset asuvat eri paikkakunnilla. Aikataulu, ideointi sekä yhteydenpito, ovat haasteita, joita jokainen tiimiläinen varmasti jossain vaiheessa projektia kohtaa. Olikin hienoa päästä miettimään erilaisia keinoja, helpottamaan näitä haasteita. Normaalisti kun tallaisia asioita ei välttämättä tule edes mietittyä.

 

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä, kaikki syksyn kolmen projektitiimin jäsenet ideoivat yhdessä erilaisia näkökulmia kaikkiin projekteihin. Oli hienoa päästä heittämään ideoita muihin projekteihin, tietämättä kuitenkaan sen enempää taustatiedoista tai yksityiskohdista.

Työpaja toi paljon uusia näkökulmia myös meidän projektiin ja antoi vahvistusta myös aikaisemmin keksityille ideoille.

 

Olemme miettineet yhdessä etänä erilaisia vaihtoehtoja, joita tulisimme esittelemään seuraavassa toimeksiantaja tapaamisessa, joka onkin alle kolmen viikon päästä. Ajatuksena on esitellä kaksi erilaista vaihtoehtoa helpottamaan projektiin liittyviä ongelmakohtia.  Tehtävää on kuitenkin vielä paljon tekemättä ja aika hupenee nopeasti mutta luottavaisin mielin, saamme varmasti hyviä ideoita esille seuraavassa tapaamisessa.

 

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille! :)

 

Terkuin

Niina & projektitiimi

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive