© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Haminan kaupunki- projektitiimiläisten vahvuudet

27.11.2017

Ryhmänä olemme tavanneet skype neuvottelussa, jossa yhtä vaille kaikki olimme paikalla. Kävimme Emilian ja Mikhailin opastuksella läpi kävelyreitin kartalta. Keskustelimme siitä, mitä ajatuksia meillä on tähän mennessä projektin etenemisestä, ja jaoimme kahdeksan kilometrin reitin kehityskohteet keskenämme. Arjen keskellä olemme ylläpitäneet keskustelua whatsup ryhmässä, ja aiheeseen liittyviä asiakirjoja olemme välittäneet toisillemme sähköpostilla.  

 

 

 

Liiketoiminnan logistiikkaa opiskeleva Emilia tunsi alussa vetovoimaa projektipäällikön roolia kohtaan ja otti vastuun projektin edistämisestä. Emilia on paikallinen asukas Haminassa, ja on osannut kertoa meille sisäpiiritietoja kävelyreitiksi suunnitellusta alueesta. Tiimissä Mikhail edustaa ympäristöteknologiaa ja ymmärtää reitin elämyksellisyyden suunnittelussa ottaa huomioon kestävät ympäristöarvot. Emilia ja Mikhail olivat tapaamassa toimeksiantajaa, ja kertoivat meille muille tiimiläisille skypen välityksellä toimeksiantajan terveiset.

Päivin intohimo ja opintosuuntaus on palvelumuotoilu, jossa otetaan huomioon palvelun tuottajan ja loppukäyttäjän odotukset. Sosionomi Anni haluaa edistää ihmisten ja erityisesti perheiden hyvinvointia Haminassa luonnonläheisen kävelyreitin avulla. Molemmat Päivi ja Anna ovat innokkaita selvittämään kyselyn avulla paikallisten ajatuksia ulkoilureitistä. Minä, Merita, olen matkailu- ja palveluliiketoiminnan opiskelija, ja työhistoriaa minulla on ravintola-alalta. Aloitin selvittämällä mitä tutkittua tietoa Haminan matkailusta on jo saatavilla, ja lisäksi minua kiinnostaa olemassa olevat matkailun palveluyrittäjät. Matkailun ja ravintola-alan näkökulmasta Hamina onkin ilahduttavasti näkynyt viime viikkoina koko maankattavissa uutisissa esimerkiksi lounaskahvila Kamun johdosta ja Suomen 100 vuotislahjan, koripallokentän kokoisen Suomen lipun, johdosta.

 

Olemme projektin aikana puurtaneet jokainen omissa tehtävissä, ehkä vähän liiankin omissa oloissamme. Nyt olisi aika pyöritellä ideoita eteenpäin yhdessä. Seuraavaksi meillä on tavoitteena tavata ja kävellä reitti yhdessä läpi, niiltä osin kuin kävelytietä on jo olemassa. Olemmekin sopineet yhteisestä päivästä, jolloin kierrämme reittiä. Lisäksi Päivi on muodostanut mukavan kyselyn, joka lähetetään liikkeelle. Olemme myös löytäneet vireän facebook ryhmän paikallisia, jolta aiomme kysyä ajatuksia reitin ideointiin. Me ulkopaikkakuntalaiset odotamme innolla, että pääsemme konkreettisesti näkemään ja tutustumaan Haminaan!

 

Terveisin,

Merita ja projektitiimi

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive