© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Kaikki kiva loppuu aikanaan, niin myös tulevaisuuden tietoturvapalveluprojekti!

16.1.2018

Blogia kirjoittelee tällä ja samalla myös viimeistä kertaa, tulevaisuuden tietoturvapalvelutiimi. Vuosi on jo kerennyt vaihtumaan uuteen, joten projektikin on loppusuoralla. Olemme saaneet mielestämme paljon hyviä ideoita tietoturvaprojektiin ja voimme ylpeänä esitellä tulokset toimeksiantajalle tammikuun loppupuolella.  

 

Viimeisimmästä blogikirjoituksesta on vierähtänyt tovi ja paljon on taas kerennyt tapahtua. Selvitettävät ja ratkottavat haasteet ovat alkaneet aueta. Olemme hioneet projektin alkupuolella esiin tulleet ideat valmiiksi ajatuksiksi, joista on muotoutunut merkittävä osa tulevaisuuden tietoturvapalveluprojektin tuloksia. Maantieteelliset välimatkat tiimiläisten kesken ovat tuottaneet projektitiimille päänvaivaa, mutta olemme saaneet ratkaistua asian pitämällä yhteyttä aktiivisesti WhatsApp-sovelluksella sekä OneDriven kautta. Projektin kirjoitusosuuden lisäksi olemme kerenneet käydä harjoittelemassa pitchausta ja vierailemaan Hyötypaperilla, mutta niistä täytyy kertoa vielä hieman tarkemmin :)

 

 

Pitchaus eli lyhyen myyntipuheen pitäminen on aika jännittävä kokemus, eikä ollenkaan niin helppoa kuin aluksi luulisi. Projektin lopputulokset on tarkoitus pitchata, joten kävimme kuuntelemassa ohjeistusta pitchaukseen Logistiikkaverstaan järjestämässä tilaisuudessa.  

Tilaisuudet järjestettiin 9.1. Kotkassa ja 10.1. Kouvolassa. Projektin lopputulokset on tarkoitus pitchata Kotkan kampuksella 24.1.2018. Mukana on myös Haminan kaupunkireittien suunnittelu- ja Potilaan omin vaatteiden-logistiikka ryhmät. Tervetuloa kuuntelemaan hienoja pitchaus-puheita :) 

 

 Kuvassa Noora, Niina ja Jukka. 

 

Kävimme projektitiimin kanssa torstaina 11.1. tapaamassa projektin toimeksiantajaa Hyötypaperilla Valkealassa. Kävimme yhdessä läpi projektin kulkua ja meille esiteltiin vielä tarkemmin Hyötypaperin toimintaa. Toimeksiantajat vaikuttavat olevan tyytyväisiä projektin tähänastisiin tuloksiin. Nyt vielä pieni loppukiri päälle, niin saamme projektin vietyä kunnialla ja aikataulussa loppuun asti 😊

 

Kokemuksemme Logistiikkaverstaan järjestämästä projektista on todella positiivinen. Suosittelemme opiskelijoille ehdottomasti osallistumista projekteihin, niistä oppii paljon, sekä tapaa uusia ihmisiä ja voi luoda tulevaisuuden kannalta tärkeitä kontakteja.  

 

Mukavaa uutta vuotta toivottelee:

Noora & projektitiimi

 

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive