© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Loppukiri kohti projektin päätöstä

2.2.2018

Pitchaustreeni on takana ja projektin loppu häämöttää. Joulu on juhlittu ja tammikuu on alkanut kiireisenä niin koulun kuin projektinkin osalta.
Potilaan omien vaatteiden logistiikkatiimi kokoontui 20.1. Metsolan kampukselle kokoamaan esitystä pitchaustreenien antamien ideoitten pohjalta. Kaikki lukuunottamatta Emmaa ( joka oli tehnyt empiiristä tutkimusta sairaalaympäristöstä telomalla jalkansa) pääsivät paikalle. Kokosimme ydinideat esitykseen ja pähkäilimme esitystapaa.

 

 

24.1 koitti kohtalonhetket ja idea esiteltiin tiimiläisten kanssa Kotka kampuksella. Paikkalla olivat muut logistiikkaverstaan syksyn 2017 projektitiimit, Anni, Heidi ja joukko tiimien toimeksiantajia kommentoimassa esityksiä, sekä vaihteleva määrä uteliaita ohikulkijoita. Muiden projektien ideat julkistettiin ja saimme seurata mielenkiintoisia esityksiä sekä esittää kysymyksiä.

 

Neljän kuukauden uurastus lähenee loppuaan. 2.2. on viimeinen toimeksiantajatapaaminen, jossa projektin lopputulos avataan. Potilaiden omien vaatteiden- tiimi kiittää, niiaa ja kuittaa. Hyvää kevättä ja alkanutta vuotta.

 

 

Ville, Tytti, Assi, Emma ja Mervi

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive