© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Puusta pääsee pitkälle! Tervehdys Case linnunpöntöltä.

21.2.2018

Kevään 2018 uudet projektit ovat alkaneet Logistiikkaverstaalla vauhdikkaasti. Kaikkien projektien jäsenet osallistuivat 13.2. First Touch eventtiin, jossa tutustuimme toisiimme ja fasilitaattoreihimme. Kaikkiin projekteihin on hakenut ja valittu monialaisia osaajia, ja tunnelma on motivoitunut!

 

 

 

Projektilaiset tutustuivat ensitapaamisessa omien projektiensa työryhmään; Projektipäällikkönä toimii Tatu Kivinen; logistiikka ja työryhmässä Denis Ivanov; energiatekniikka, Olga Liukkonen; muotoilu sekä Hanna Mäkelä ja Hanna Lapinkangas; Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka. Fasilitaattorinamme toimii Jonne Holmén. Otimme oman ryhmämme kesken käyttöön Slack-sovelluksen yhteyttä ylläpitääksemme. Jäsenten kesken voi olla välimatkaa, mutta verkon kautta viestintä mahdollistaa yhteistyön milloin vain.

 

Paneudutaanpa sitten omaan työkohteeseemme hieman tarkemmin.

Puurakentamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voimme rakentaa puusta valtavia rakennelmia ja pienimpiä koriste-esineitä. Puu on läsnä arjessamme joka päivä eikä sen kysyntä tule koskaan loppumaan. Uudet ideat tarvitsevat toteutuakseen kuitenkin jonkinlaiset rajat. Logistiikkaverstaan projekti ”Puurakentamisen uudet mahdollisuudet” antoi kuvauksessaan muutaman ydinasian:

 

Rajana kontti. Materiaalina puu.

 

 

 

Nämä kohdat mielissämme projektimme, joka myös nimellä Case linnunpönttö tunnetaan, sai lentävän lähdön, kun tapasimme toimeksiantajamme Elementit-E:n Kouvolassa jo 14.2. Projektin sisältö, toiveet ja haasteet alkoivat hahmottua Rakennusneuvos Veli Hyyryläisen kertoessa visiostaan. Elementit-E on ottamassa puurakentamisen hyödyntämisessä askelta eteenpäin, ja projektitiimi on innoissaan saadessaan olla mukana!

 

 

 

Toimeksiantajan tapaaminen antoi ideoinnille valtavasti nostetta. Mentorin tapaamisen ja Sydäntä projektille -työpajan jälkeen on vuorossa toinen toimeksiantajatapaaminen. Ehkäpä raotamme projektimme mysteeristä sisältöä sitten enemmän? Nyt kannattaa suunnata katsetta kaakkoon. Voi olla, että Kouvolasta kajahtaa!

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive