© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Kohti Pitchausta, reppu täynnä ideoita

16.4.2018

Edellisen blogipostauksen jälkeinen aika on kulunut nopeasti ja työntäyteisesti. Olemme pysyneet projektimme keskeisimmässä tehtävässä, eli uuden ideoinnissa, suurimman osan projektin ajasta. Sen lisäksi tutkimme erilaisten markkinoiden ja kohderyhmien haasteita ja mahdollisuuksia. Suomessa on valtava määrä tietoa ja mahdollisuuksia puurakentamiselle ja toivomme niiden saavuttavan vähintään samanlaiset mittasuhteet maailmalla, kuin mitä paperikuituteollisuus on jo saavuttanut. Tähän pyritään, pienin askelin aluksi, kohta jo harpotaan.

 

Tapasimme Elementit-E toimeksiantajamme vielä ennen myyntipuhevalmennustamme ja saimme vahvistusta sille, mitä aiomme esitellä. Toimeksiantaja on kokenut saaneensa projektin kautta hyödyllistä tietoa ja voin sanoa, että me olemme oppineet projektissa paljon! Veli Hyyryläisellä on alalta valtavasti kokemusta ja tietoa ja me olemme päässeet siitä ammentamaan rahtusen itsellemme. Sen lisäksi olemme konkreettisesti kokeneet mitä kaikkia haasteita projektityö tuo tullessaan. Tekniikka mahdollistaa paljon, mutta se ei koskaan voi tarjota samaa ryhmäytymisen tunnetta kuin fyysinen tapaaminen. Laajat kokonaisuudet, välimatkat ja opiskelun rytmittämä arki kuitenkin vaativat avukseen hyvän työkalun yhteydenpitoon.

 

 

Logistiikkaverstaalla järjestettiin Pitchausvalmennus iltapäivä 12.4. Paikalla oli kaikista projekteista muutama jäsen, ottamassa selvää mitä tämä ”hissipuhe” näille projekteille tarkoittaa. Kaikki saivat roimasti erilaisia vinkkejä aina voima-asennoista esitysten rytmiikkaan asti. Jokainen tarvitsee näitä taitoja työelämässä aivan takuuvarmasti, joten pistimme ne visusti korvan taa odottelemaan. Iltapäivä oli muutenkin hyvin antoisa. Saimme antaa vapaasti palautetta ja kehittämisideoita myös Logistiikkaverstaalle tulevaisuuden varalle ja toivottavasti niistä on jotakin hyötyä.

 

Seuraavaksi käymme oman ideapankkimme kimppuun ja päätämme mitä ideoita esitellään julkisesti Kouvolassa Pajagalleriassa 26.4 klo. 12.00. Tervetuloa kuuntelemaan projektin lopputulosta!

 

Terkuin Tatu ja Hanna

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive