© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Ei pelkkää lukemista vaan myös tekemistä

Viime kerran jälkeen olemme edenneet hyvin projektissamme. Ilkan avulla pääsimme tutustumaan potentiaalisiin varastorakennuksiin Haminassa ja kuulemaan, millaista työskentely on isossa varastoyksikössä. Saimme myös kuulla arvokasta dataa, mitä itse ei olisi varmaan edes osannut ajatella. Esimerkiksi hyllyt eivät aina ole kannattavia. Jos tavaroiden vaihtuvuus on nopeaa ja yksiköt isoja, niitä ei ole kannattavaa hyllyttää, sillä se tuottaa vain lisätyötä ja vie turhaa aikaa. Varasto kierroksen jälkeen Mauri ja Piia alkoivat koostaa kyselyä potentiaalisille käyttäjille ja se on saatu jo laskettua vesille. Nyt odottelemme innolla millaisia tuloksia saamme kyselyn pohjalta!

 

 

 

Ensiviikon pitchaus taitaa vähän jännittää kaikkia. Emme päässeet pitchauksen harjoittelu kierrokselle, mutta onneksi puhuminen sujuu kaikilta ja olemme sopineetkin, että vain muutama puhuu pitchauksessa. Tarkoitus on herätellä kuulijan mielenkiinto ja tiedonjano varastohotellien suhteen. Vielä on tekemistä ja tietojen keräämistä sekä tulosten odottamista, mutta projekti on antanut uusia näkökulmia sekä logistiikan että muotoilun yhdistämiseen. Meidän ryhmä kun on muotoilijapainotteinen ja aluksi mietittiinkin, että miten osaamme heittäytyä logistiikan maailmaan. Onneksi Karilla on rautaista osaamistaustaa ja meillä on ollut hyvä projektin toimeksiantaja Ilkka, joka on omien kiireidensä keskellä ehtinyt paneutua myös meidän ongelmiimme. Nyt odotamme, että saamme oman projektimme vietyä loppuun asti ja pääsemme näkemään, millaisia töitä muut ovat saaneet aikaiseksi.

 

Terveisin Varastohotellitiimi,

Kari, Mauri, Piia ja Heidi

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive