© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Viimeisiä hetkiä viedään

Meidän projekti Kruisailusta kestävään liikkumiseen lähenee loppuaan ja on aika kerrata projektin viimeisimmät helmihetket. Projekti alkoi suunnittelulla ja verkkaisemmalla ajatustyöskentelyllä. Nyt toteutusvaiheen aikana tuntui, että tahti kiihtyi ja työ tuntui konkreettisemmalta valmennuksineen ja projektiesittelyineen.

 

Olimme mukana Kotkan kampuksella 18.4. järjestetyssä ÄXÖN-päivässä Autoton päivä -tempauksella. Postaamalla kuvan päivän kulkuvälineestä ja vilauttamalla kuvaa ständillämme sai mukaansa Logistiikkaverstaan termosmukin. Saimme myös sponsoriksemme Kaslinkin, jonka kauravälipalaa tarjoilimme kampuksella opiskelijoille. Hienoa että Kaslink lähti mukaan projektiimme, sponsoreiden saaminen opiskelijaprojektiin on upea juttu!

 

 

 

Ständillä opiskelijat pysähtyivät pohtimaan omaa liikkumiskäyttäytymistään ja saivat halutessaan täyttää kyselyn liikkumiskäyttäytymisestä. Harmillisesti teemapäivänä satoi vettä ja keli oli kolea, joten moni oli valinnut kulkuvälineekseen auton jo pelkästään sään takia. Kaiken kaikkiaan olimme tyytyväisiä päivän sisältöön ja siihen, että pääsimme tuomaan projektiamme esille kampuksella.

Mieleenpainuvia hetkiä pääsimme kokemaan projektin esittelyssä, esiintyminen kun aina vähän jännittää vaikka asia onkin hyvin tuttu.

 

Pitchausvalmennus edeltävästi antoi erittäin hyviä ja konkreettisia vinkkejä, kuinka esiintyä luontevasti tuoden projektin ydinkohdat selkeästi ja kiinnostavasti esille. Projektin esittelyssä pääsimme kuulemaan myös kahden muun projektin, Puurakentamisen uudet mahdollisuudet ja Varastotelli – Uusi palvelukonsepti, esittelyä. Erilaisia projekteja, innostuneita projektilaisia ja mahtavia tuotoksia!

 

Projektistamme on nyt tehty käytännön työ, projektin kasaan laittaminen paperille vielä tiivistää koko projektin. Meidän projekti on ollut selvittää nykyisen liikkumiskäyttäytymisen ja valintojen syitä ja tavoitteena on ollut myös vaikuttaa asenteisiin ja kannustaa vähäpäästöiseen liikkumiseen. Selvitystyössä onnistuimme hienosti ja ainakin saimme ihmiset pohtimaan omaa liikkumiskäyttäytymistä ja keskustelemaan siitä.

 

Projektin myötä olemme saaneet tutustua eri alojen ihmisiin, verkostoitua, ja kokemus ja osaaminen projektityöstä on myös karttunut. Rohkeus ja uskallus on kasvanut, sekä luottamus omaan osaamiseen on lisääntynyt. Kiitollinen tästä mahdollisuudesta fasilitaattoreille, Logistiikkaverstaalle ja Xamkille. Tästä on hyvä lähteä kohti uusia tuulia ja uusia projekteja.

Iloa tulevaan kesään!

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive