© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Terkut Logistiikkaverstaalta!

29.8.2018

 

Kesälomat ovat takana päin, ja upea helteinen kesä on ladannut mukavasti akut alkanutta lukuvuotta varten. Logistiikkaverstaan väki on ansaitusti lomaillut, mutta kesän aikana on tehty myös töitä. Kesällä on työstetty opiskeliljoiden kanssa Kotkan uuden kampuksen liikkumisanalyysiä hyvällä vauhdilla eteenpäin. Nettisivut sekä projektimateriaali ovat uudistettu, ja ollaankin hyvässä iskussa alkavaan kauteen.

 

Syyslukukaudella 2018 Logistiikkaverstaalla on kaksi projektia opiskelijoille. Toisessa projektissa innovoidaan toimistohuonekalujen kierrätystä, ja toisessa projektissa päästään pohtimaan uusia markkinointikanavia logistiikkapalvelujen tarjoussovellukselle. Haku syyslukukauden projekteihin alkaa 1.9. ja päättyy 30.9. Projektit starttaavat lokakuun alussa, ja kestävät tammikuulle 2019. Läsnäolokertoja on noin kuusi kertaa.

 

Logistiikkaverstaan projekteista opiskelijat kerryttävät opintopisteitä, jotka voi viedä osaksi omia opintoja. Kaikkien alojen opiskelijat ovat tervetulleita, sillä monialaisuus on avain mielenkiintoisille ja kattaville projektituloksille. Lisätietoja sekä hakulomake löytyvät osoitteesta www.logistiikkaverstas.fi. Mukavaa alkanutta lukuvuotta 2018-19! Toivottavasti nähdään!

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive