© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Karkki vai kepponen?

2.11.2018

 

 

Vai ei sittenkään kumpikaan..!

 

Totista totta on, että Logistiikkaverstas löytyy nyt myös Instagramin puolelta.

 

Tule ihmeessä seuraamaan toimintaamme myös siltä kanavalta jotta pysyt mukana siitä mitä kaikkea kulissien takana oikein tapahtuukaan!

 

 

 

 

 

Syksyn muitakin kuulumisia: olemme saaneet polkaistua käyntiin Kinnarps-projektin tutustumalla toimeksiantajaamme sekä syventyen tehtävänantoon, heidän pääkonttorillaan koko projektitiimin voimin.

Opiskelijat ovat nyt päässeet aloittamaan innovointinsa ratkaistakseen ongelman; “kuinka pidentää toimistohuonekalujen elinkaarta?”

Projekti etenee ja kohtapuolin koittaakin jo välietappi, mielenkiinnolla odotellen mitä mahtavia tuotoksia he ovatkaan saaneet aikaiseksi heidän monialaisella opiskelijataustallaan!

 

Opiskelijoiden ahkeroidessa projektin parissa, me kehittelemme ja valmistelemme Logistiikkaverstaalla Heidin kanssa jo tulevan kauden juttuja, kevät siis jo kirkkaana mielessä. Onpa muuten vaikka ja mitä mukaansatempaavaa taas kehitteillä!

 

 

Oma harjoittelujaksoni markkinoinnin parissa täällä Logistiikkaverstaalla on alkanut sujuvasti! 

 

Lähtökohtaisesti tulin harjoitteluun erittäin avoimin mielin, innokkaana sekä valmiina oppimaan uutta. En rehellisesti sanoen osannut luoda minkäänlaisia ennakko-odotuksia harjoittelujakson suorittamisesta Logistiikkaverstaalla ja se varmaan osakseen myöskin on antanut omanlaisen tulokulman tähän tehtävään, mutta pelkästään vain positiivisesti ajateltuna.  

 

Tähän mennessä työtehtävät ovat olleet kovin mielenkiintoisia sekä olen päässyt todella paljon suunnittelemaan, tekemään ja näkemään ihan itse, kuinka markkinointitoimet tapahtuvat Logistiikkaverstaan kaltaisessa hankkeessa sekä kuinka niitä voi kehittää.  

 

Markkinoinnin näkökulmasta on todettava se, että Logistiikkaverstaan kohderyhmä sekä yhteistyökumppanit ovat päätähuimaavan monipuolisia ja monialaisia.  

 

Mielikuva itse logistiikasta toimialana on varmasti monilla aika mustavalkoinen, jonka vuoksi myös Logistiikkaverstaan toiminta saattaa olla monellekin täysi kysymysmerkki.  

 

Tästä otankin itselleni tehtävän; jaan ne oivallukset joita pääsen tekemään logistiikanalasta myös teille tässä harjoitteluni aikana, koska uskon, että minunkin oma mustavalkoinen kuva logistiikasta saa väriä päälle harjoitteluni aikana.  

 

 

Hulvatonta Halloween-viikonloppua kaikille!

 

-Enni

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive