© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

KINNARPS-PROJEKTIN ETENEMINEN

 

Janna kertoili omassa blogissaan jo hieman taustoja sekä toimeksiantajastamme että itse projektista, ja käyn läpi viimeisten 4-5 vk kuulumisia eli miten on hieman verkkaisesti edetty tähän mennessä ja miten tästä eteenpäin.

 

Meillä oli tänään toinen tapaaminen Kinnarpsin Keravan Logistiikkakeskuksella, ja tapaaminen oli antoisa, koska saimme selvemmät suuntalinjat jatkoa ajatellen.

Projekti ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan: marraskuussa tapahtumia oli todella vähän ja pari suunniteltua yhteistä tapaamistammekin jouduttiin perumaan.

 

Tähän kohtaan sopii oikein hyviin pari kuvaa, mitkä Heidi esitteli meille Logistiikkaverstaan pajalla: timantti & viivahärdelli. Olemme siis suunnilleen nuolten osoittamissa kohdissa nyt, eli siis suunnilleen projektin puolivälin pahimmissa karikoissa: ei tästä tule mitään, ideat ei ole mistään kotoisin (mun oma mielipide, kun pähkäilin mitä ideoita heittelisin), toiset tekee enemmän kun toiset, aika loppuu kesken jnejne.

 

 

 

Meidän projektin etenemisen ongelmana oli varmaan se, ettei me osattu heti alkuun tehdä kunnon projektisuunnitelmaa aikatauluineen ja vastuineen. Se on siis kaiken A&O. Me (Janna ja minä) käytiin 18.10. tapaamisessa Heidin kanssa läpi projektityöskentelyn periaatteet mutta jatkotoimet jäivät tekemättä. Selkeät takarajat milloin tehdään mitä, ja myös se, kuka tekee mitä, ja on vastuussa mistäkin. Pahimmassa tapauksessa projektilaiset tekee päällekkäisyyksiä, eikä näin ollen saa aikaan kunnon tulosta.

 

Tänään Kinnarpsilta lähtiessämme pohdimme yhdessä myös sitä, pitäisikö ohjeistus olla selkeämpi, kun haetaan osallistujia haasteisiin ja lopputulema oli se, että KYLLÄ. Heitimme ilmoille kehitysehdotelmia projektityöskentelyn parantamiseksi.

Onneksi Heidi meitä komppasi kertomalla, että se on ihan normaalia näissä projekteissa että tulee ajoittain seinä vastaan, mutta kuitenkin ollaan ihan oikealla polulla. Nyt pitää vaan tsempata, käydä läpi tähän mennessä tuotettu materiaali ja ideat ja ruveta kasvattamaan tuota timanttia uudelleen sekä etsiä sitä punaista lankaa tuolta lankahärdellistä.

Heidi ystävällisesti koosti Minnan Padletiin laittamista kommenteista meille hyvän yhteenvedon mukaan tapaamiseen, ja sen avulla jatkotoimenpiteet oli kohtuullisen helppo rajata.

 

Kuten sanottu, marraskuu oli pimeää ja synkkää, tästä lähdetään eteenpäin uusin voimin ja ideoin; toivo ei ole menetetty ennen kun se haudataan!! Tsemppiä meille, ja toki kaikille muillekin: projektit tuo uutta näkemystä, kokemusta ja rohkeutta tuoda omia ideoita ja mielipiteitään, ja noitahan tämän päivän työelämässä tarvitaan.

 

-SaPi /4.12.2018

 

 

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive