© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Harjoittelujakson kuulumisia

18.12.2018

Yhteenveto syksyn harjoittelujaksostani

JA VAHVA SUOSITUS

Logistiikkaverstaasta harjoittelupaikkana!

 

Harjoitteluni Logistiikkaverstaan rivistössä on ollut monipuolinen sekä opettavainen.

Olen saanut olla mukana monenlaisessa ja minulle on mahdollistettu luovuus keksiä ja kehittää itsekin uutta markkinointimateriaalia ja vieläpä uusia kanavia hyödyntäen.

Esimerkiksi olen saanut ottaa tehtäväkseni Instagram tilin ylläpitämisen, joka on ollutkin opettavainen kokemus; sosiaalisen median sisällöntuottaminen ei tapahdu missään nimessä vain sormia napsauttamalla. Mutta Instagram tilin ylläpitäminen mahdollistaa myös tavoitteellisen sekä suunnitelmallisen työskentelyn jossa kehittää itseään ja osaamistaan.

 

Instagram tilin lisäksi olen päässyt osallistumaan vaikka mihin; kiinnostaviin seminaareihin sekä työpajojen järjestämiseen ja toteuttamiseen. Onpa muuten ollut mahtavaa päästä konkreettisesti näkemään työpajojen erilaisia toimintatapoja ja sisältöjä sekä niiden tuottamia lopputuloksia. Jokaisesta ihmisestä löytyy se luovuus, hieman eri tavoin vaan, ja siksi Logistiikkaverstaan korostava monialaisuus on ilmentynyt selkeästi itselleni työharjoittelujaksoni aikana, ei pelkästään vain opiskelijaprojektien ansiosta, vaan ihan ylipäätään Logistiikkaverstaan arjesta.

Logistiikkaverstaan ollessa monessa mukana, olen päässyt myös tapaamaan uusia ihmisiä ja tutustumaan itselleni ennalta tuntemattomiin toimialoihin ja niiden toimialojen vahvoihin ammattilaisiin; se jos mikä on ollut hienoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eli jos sinä, XAMK opiskelija, olet vailla harjoittelupaikkaa, voin suositella lämmöllä Logistiikkaverstasta ja Heidiä; Heidi on hurjan kannustava ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä niin itseksesikin työn ohella, kuin myös hänen ohjauksessaan! Heidi on erittäin osaava henkilö ja hänen kanssaan on helppo tulla toimeen sekä hänen ammattitaito on kovin motivoivaa.

 

Pikkuhiljaa alkaakin olla aika rauhoittua jo Joulun alusajan viettoon.

Siksi toivotankin jo tätä kautta Rauhallista Joulua kaikille.

 

Muistakaa rentoutua läheistenne ympäröimänä joulunaikana ja nauttia kaikenlaisia jouluherkkuja sekä vaalia Joulun perinteitänne!

 

 

 

Palataan ensi vuonna!

 

 

Terkuin, Enni

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive