© 2018 South-Eastern Finland University of Applied Sciences

NELI - North European Logistics Institute

Cooperation partners:

Kevään projekti ja TRACK YOURSELF-rekrytapahtuma

22.2.2019

Logistiikkaverstas oli mukana Track Yourself-rekrytointitapahtumassa.

Rekrytapahtuma järjestettiin Logistiikan ja Merenkulun TKI- yksikön toimesta, XAMK Kouvolan kampuksen Pajagalleriassa. Tapahtuman ideana oli mahdollistaa yritysten sekä opiskelijoiden kohtaaminen; paikalle saapui monia mm. logistiikan alan yrityksiä kertomaan tulevaisuuden tekijöille mahdollisuuksistaan työllistää yrityksiinsä uusia henkilöitä. Tällä hetkellä onkin vilkkain hetki kesätyömarkkinoilla ja tapahtuma-ajankohta oli suunniteltu myös sitä ajatellen.

Yrityksillä oli niin kesätöitä kuin vakituisiakin työpaikkoja tarjota monipuoliselta logistiikka-alalta! Paikalla oli myös henkilöstöyrityksiä sekä edustajat niin TE-Palveluilta kuin Kouvolan kaupungiltakin kertomassa arvokkaita vinkkejä työnhakuprosessiin.

 

Logistiikkaverstaalla oli tarjota rekrytapahtumassa kevään 2019 projektiin paikkaa opiskelijoille; haku on vielä auki, mutta vain 28.2.2019 asti. Siksi kehottaisinkin kiiruhtamaan ja hakemaan mukaan projektiin ASAP! Projektista on mahdollista saada opintopisteitä, verkostoitumista työelämään sekä kokemusta projektityöskentelystä, joka on tietenkin arvokasta oppia ja varmasti myös vaikuttaa tulevaisuuden työnhaussa positiivisesti, kun on CV:ssä maininta sen tapaisesta osaamisesta ja kokemuksesta.

 

Hae mukaan projektiin TÄSTÄ!

 

 

 

Mukavaa ja aurinkoista talvilomaa kaikille lomaileville!

 

Tässä hieman tunnelmia Track Yourself- tapahtumasta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Enni

Please reload

Featured Posts

Syksyn projektit lähtökuopissaan

October 4, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

January 23, 2019

January 17, 2019

November 2, 2018

Please reload

Archive